A lényeg a részletekben rejlik

Megtiszteltetés számunkra hogy ismételten megjelenhetünk az Esküvő Classic oldalán, ahol beválogattak bennünket a 6+6 esküvői filmes és fotós közé.

Találjátok meg azokat a szakembereket, legyen szó esküvői fotós és esküvői filmes csapatokról, akik a szerelmes pillanatokat és az esküvő minden mozzanatát a nagy naphoz méltóan megörökítik. Kellő precizitással és szenvedéllyel készítik el az esküvőtök fényképeit és videóját, olyan stílusban, ami hozzátok passzol. Most pontosan ilyen esküvői fotóst és filmest mutatunk be nektek!

A fotográfia, akárcsak a videózás művészet. Sokkal többről szól ez, mint egy gomb megnyomásáról vagy a felvétel elindításáról. Önmagában a profi felszerelés sem elég, ha nem olyanok állnak a gépek mögött, akik sajátos látásmóddal, művészi hajlammal, odaadással, az ifjú pár iránti tisztelettel és kreatív ötletekkel rendelkeznek. Több éves munkánk alatt volt szerencsénk együtt dolgozni kiváló esküvői fotósokkal és videósokkal, akiket most közelebbről is megismerhettek!

weddingmovies.hu

Úgy elkapni egy meghitt pillanatot, hogy közben a cinematográfus a háttérben marad, nehéz dolog. Weddingmovies.hu sajátos filmkészítési stílusában minden tudását és tapasztalatát annak szolgálatába állítja, hogy elkészítse a szerelmesek teljesen egyedi történetét az ő nagy napjukról úgy, hogy a végeredmény valami különleges, és szívmelengetően személyre szabott legyen: egy love-story a nagy napról.

Teljes cikk: https://eskuvoclassic.hu/a-lenyeg-a-reszletekben-rejlik-66-eskuvoi-fotos-es-filmes-akik-munkaikkal-teged-is-levesznek-a-labadrol/