Ha egy megbízható esküvői cinematográfus csapatot keresel – Ismerd meg a Wedding Movies-t közelebbről

A rengeteg szolgáltató között nagyon könnyű elveszni, különösen, ha nincsen rutinod az esküvőszervezésben. És mivel általában ez a helyzet áll fenn, ezért érdemes hosszas kutatómunkát végezni a szerződéskötés előtt, hogy még véletlenül se érhessenek meglepetések. A Wedding Movies egy olyan megbízható esküvői cinematográfus csapat, akik nem okoztak még egyetlen menyasszonynak és vőlegénynek sem csalódást.

Sajnos gyakori probléma (és nem csak az esküvői videós terén), hogy a szolgáltató csapat egyik pillanatról a másikra felszívódik, felbontja a szerződést, nem teljesíti maradéktalanul az abba foglaltakat, vagy egyszerűen csak nem úgy állnak a munkához, ahogy az előzetesen várható lett volna. Mielőtt konkrétan lefoglalnál egy szolgáltatót, érdemes több forrásból is utánajárni, hogy valóban úgy dolgoznak-e, ahogyan magukról hirdetik.

Érdemes a netes portfólió mellett különböző csoportokban is rákérdezni, hogy mik a tapasztalatok és egy személyes találkozó keretében is meggyőződni róla, hogy az elképzeléseidhez és a stílusodhoz is passzol a kiszemelt szolgáltató. A Wedding Movies esküvői cinematográfus csapat például nemcsak a hazai, hanem a külföldön élő párokkal is folyamatosan tartja a kapcsolatot online formában, hogy minél jobban megismerhessék az igényeket és ennek megfelelően szabhassák személyre a love storyt.

Náluk nincsen olyan, hogy nem válaszolnak a kérdésekre vagy napokra eltűnnének, ahogy az sajnos más esetekben előfordulhat. Megbízhatóságukat az is bizonyítja, hogy ma már szinte csak ajánlások útján kapnak felkéréseket, és több hazai híresség is a Beleslin Milivoj és Kállai István alkotta duót kéri fel a nagy napjának videós formában történő megörökítésére.

Mindig alaposan olvasd el a szerződést, hogy azt kapd, amire befizetsz!

szerződéskötés pillanatát nem érdemes elbagatellizálni. Olvass át figyelmesen mindent, a legapróbb betűkig, és ha valamiben nem vagy biztos, akkor merj kérdezni! Fontos, hogy szerződésbe foglaljátok az esküvő pontos dátumát, a helyszínt, hogy a szolgáltató csapat pontosan mit vállal és mennyiért, mik a kiszállás költségei, mik a lemondási feltételek

A visszajelzések alapján a Wedding Movies elmondhatja magáról, hogy sokkal többet nyújt, amennyit ígér. A párok mind a minőséget, mind pedig az emberi oldalt nagyon magasra értékelik az esküvői cinematográfus csapat esetében. „Sokszor megkaptuk, hogy olyan pillanatok is bekerültek a filmbe, amire nem is gondoltak volna, hogy benne lesznek.” – meséli Mili a pozitív visszhangokról.

Mikor érdemes lefoglalni az esküvői videós csapatot?

A határidős keresés sok kompromisszummal jár, ami azt eredményezi, hogy meg kell elégedned olyan szolgáltatókkal, akiket talán magadtól nem is választanál, csupán a kényszer szüli a döntést. Az olyan megbízható és nagy szakértelemmel bíró esküvői cinematográfusok, mint a Wedding Movies is, már akár egy-két évvel előre is be vannak táblázva, így érdemes már az esküvői dátum kitalálása után felkérni a főbb szolgáltatókat (fotóst, videóst, helyszínt, ceremóniamestert).

Amit a Wedding Movies-tól kaptok a nagy napotokon

Mili és István a kezdetektől egészen az utolsó táncig ott lesz veletek, hogy megőrizzék nektek az emlékezetes pillanatokat. Munkájukról és esküvőkről beszélgettünk velük.

EC: Képileg mi jellemző az esküvői filmjeitekre? Miért érdemes a pároknak benneteket választaniuk?
Mili:
 Mindkettőnknek fontos a természetesség, az elegancia és a letisztultság az esküvői cinematográfiában is. Sokan mondják, hogy a kisfilmjeink maximálisan visszaadják a számukra fontos pillanatokat. Ezen kívül szeretik a ránk jellemző diszkrét, megnyugtató stílusunkat. Ma már szinte kivétel nélkül ajánlások útján kapjuk a megbízásokat. Az elégedett ügyfelek viszik tovább a jó hírünket.

EC: Hol vállaltok felkéréseket?
Mili:
 Az esküvőink nagy része Budapesten és Pest megyében van, de országszerte vagy akár határon túl is vállalunk megbízásokat.

EC: A nagy napon az előkészületektől az esküvőn át egészen a lakodalom végéig jelen vagytok?
Mili:
 Mindig meghallgatjuk a pár igényeit és elvárásait. Van, amikor már a jegyes kisfilm készítésekor van alkalmunk kreatívan összecsiszolódni. Az előkészületek és a kreatív rész nélkülözhetetlen összetevője egy emlékezetes esküvői filmnek, hiszen akkor tudjuk megörökíteni a legőszintébb és legspontánabb pillanatokat. Szinte mindig jelen vagyunk a menyasszonytánckor is.

EC: Mit ajánlasz, mire figyeljenek a házasulandók az esküvői cinematográfus kiválasztásakor?
Mili:
 Fontos, hogy a párnak legyen konkrét elképzelése arról, hogy milyen stílus áll hozzájuk a legközelebb. Mindenképpen nézzenek meg referenciafilmeket, és olyan cinematográfust válasszanak, akinek a stílusával azonosulni tudnak. Fontos a kölcsönös bizalom és a szimpátia.

A Weddingmovies-ról mondták

„A Wedding Movies profi munkát nyújtott az esküvőnkön. Egyszerűen csodálatos lett a video, tökéletesen visszaadja a számunkra fontos pillanatokat. Mindenkinek ajánljuk a csapatot, amellett, hogy profik, jelenlétük is végig megnyugtató volt a nagy napon.” Zsófi & Zsolt

“Ahhhhhh nem találok szavakat imádom!!!! Elképesztő profi lett. A legjobb döntés volt, nagyon profi minőségű munkát végeztek és hihetetlen kedves emberek.” Melinda & István

“Hálásak vagyunk Milivojnak és Istvánnak, hogy ilyen profi minőségű munkát végeztek. A legjobb döntés volt, hogy a Weddingmovies csapatát választottuk az esküvőnk megörökítésére. A végeredmény minden elképzelésünket felülmúlta, tökéletesen visszaadja a Napunk varázsát, és minden fontos pillanat benne van! Szívesen fogjuk visszanézni 20-40 év múlva is! Nagyon meghatóak lettek! Teljes szívből ajánljuk a Weddingmovies csapatát!” Szandra & Józsi

Az eredeti Esküvő Classic cikk itt található: