Kapcsolat

Az esküvő az egyik legszebb és legfontosabb nap az életetekben. Professzionális esküvői videós csapatként, küldetésünk, hogy elkészítsük a teljesen egyedi történet a nagy napotokról úgy, hogy a végeredmény valami különleges, és szívmelengetően személyre szabott legyen: egy időtálló love-story-t.

Sok éves tapasztalattal, odafigyeléssel, humorral és szenvedéllyel készítjük el az esküvőtök fillmjét, hiszen tudjuk, életetek egyik legfontosabb történetét meséli el. Több száz esküvővel a hátunk mögött biztosítjuk, hogy olyan, már-már moziba illő kisfilmet láthatsz viszont az esküvődről, amit örömmel mutatsz majd meg másoknak.  Kiemelkedően fontos számunkra a természetesség és a letisztultság.

Célunk maximálisan visszaadni a számotokra fontos, spontán, meghitt pillanatokat. Szinte észrevétlenül követjük le a nagy napotok minden fontos pillanatát, kellő részletességgel és eleganciával a készülődéstől kezdve egészen a menyecsketáncig, a legmagasabb minőségben és tudással ötvözve, beleértve a precíz utómunkát is.

ELÉRHETŐSÉGÜNK
06 30 844 1025
wedding@weddingmovies.hu
www.facebook.com/weddingmovies.hu
www.instagram.com/weddingmovies.hu