Visszajelzések

„Milivoj egy nagyon gyönyörű profi filmet állított össze nekünk! Nagyon elégedettek vagyunk! Csak ajánlani tudjuk! Köszönjük szépen!”

Zsuzsi & Laci

„Hálásak vagyunk Milivojnak és Istvánnak, hogy ilyen profi minőségű munkát végeztek. A legjobb döntés volt, hogy a Weddingmovies csapatát választottuk az esküvőnk megörökítésére.

A végeredmény minden elképzelésünket felülmúlta, tökéletesen visszaadja a Napunk varázsát, és minden fontos pillanat benne van! Szívesen fogjuk visszanézni 20-40 év múlva is! Nagyon meghatóak lettek! Teljes szívből ajánljuk a Weddingmovies csapatát!”

Szandra & Józsi

“Sok ismerősünktől hallottuk, hogy az esküvő napján, mintha felgyorsulna az idő, az események úgy pörögnek, hogy mire észhez térünk, már a tortát vágjuk. Igyekeztünk megélni minden egyes pillanatot, de megnyugtatott a tudat, hogy emlékeinket, Milivoj és Bence profizmusának köszönhetően, bármikor visszanézhetjük majd. 

Pár hete készült el a kisfilmünk, mellyel azóta sem tudunk betelni. Tökéletesen passzol hozzánk és visszaadja esküvőnk hangulatát. Szuperül elkapott pillanatok a hozzá illő zenei aláfestéssel. Jó érzés újra átélni ezt a napot 

Nagyon hálásak vagyunk Milivojnak, amiért ilyen különleges filmet készített nekünk. Szeretettel ajánljuk Őt minden esküvő előtt álló pár számára.”

Vivi és Zoli

Kedves Milivoj és István!

Nagyon sokáig gondolkodtunk azon, hogy szeretnénk-e videóst a nagy napunkra, de mostmár biztosan tudjuk, hogy nagyon jól döntöttünk, hogy Titeket választottunk! Maximális profizmus van jelen mindkettőtök részéről, és a végeredmény egyenesen fantasztikus! Nincs nap, hogy ne kukkantsak bele a videónkba! Imádom, imádom, imádom! Nagyon köszönjük, hogy ott voltatok velünk és megörökítettétek életünk legfontosabb napját! 

Merci és Balázs

Nagyon öszönjük a Weddingmovies csapatának, hogy végig kísérték a nagy napunkat. A munkájuk végeredménye csodálatos lett, olyan filmeket kaptunk, amiket mindig szívesen fogunk visszanézni. Nagyon hálásak vagyunk Milivojnak és Istvánnak, bátran ajánljuk a munkájukat minden jegyes párnak.

Niki & Bence

„Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük, hihetetlenül jók lettek a videók! Annyiszor lepörgettük, hogy két kezemen is alig tudom megszámolni. Remek munkát végeztetek! Még egyszer nagyon szépen köszönjük és parádésak vagytok!”

Enci & Balázs

Szia Milivoj!

Nagyon tetszik, imádjuk! Olyan, mintha egy sorozat főcíme lenne. Nagyon magas minőségű anyagok lettek! Köszönjük a profi munkát és a felejthetetlen emlékeket!”

Nóri & Balázs

„Ahhhhhh nem találok szavakat imádom!!!! Elképesztő profi lett. A legjobb döntés volt, nagyon profi minőségű munkát végeztek és hihetetlen kedves emberek.”

Melinda & István

„Mili és csapata a legjobb választás a “Nagy napra!” Profizmusa, személyisége magával ragadó, munkája pedig abszolút visszaadja életünk legszebb napjának a varázsát! Köszönjük, hogy Ti örökítettétek meg a mi “Csoda-napunkat!

Lilla & István

„Kedves Milivoj! Köszönjük az esküvőnkön nyújtott profi munkátokat. Egyszerűen csodálatos lett a video, tökéletesen visszaadja a számunkra fontos pillanatokat. Mindenkinek ajánljuk a weddingmovies csapatát, amellett, hogy profik, jelenlétük is végig megnyugtató volt a nagy napon.

Zsófi & Zsolt

Őszintén szólva nagyon sokáig vaciláltunk, hogy legyen-e videós az esküvőnkön. Viszont visszatekintve beláttuk, hogy nagyon nagy hiba lett volna, ha nem kérünk meg téged, hogy örökítsd meg a nagy napunkat. Nagyon gyorsan eltelt az a nap és már most jólesik visszanézni az elkészült videókat, hát még egy jó pár év múlva mekkora értéke lesz ennek. A videók nagyon jól visszaadják az esküvő hangulatát, érzéseit és minden fontos pillanat benne van. Nagyon köszönjük a munkádat és rugalmasságodat, azt hiszem örökké hálásak leszünk az elkészült anyagért. Minden leendő házasulandó párnak nagy szeretettel ajánljuk a Weddingmovies-t!” Kriszti & Bence

Wow, wow, wow! Eletunk legszebb es legemlekezetesebb napjat orokitettetek meg elkepezto modon! Nagyon profi csapat vagytok! Orokke halasak leszunk Nektek. Mindenki csak aradozik micsoda eskuvo volt, es a video visszadja minden pillanatat, amire orokke emlekezni fogunk. Valahanyszor megnezem a felvetelt a szemem konnybe labad a boldogsagtol! 5*** Anita és Rob

„Meg szeretnénk köszönni a fantasztikus videót amit készítettetek nekünk. A videóból árad hogy szeretitek és élvezitek amit csináltok és ez szuper. Imádom hogy minden fontos pillanatot megörökítettek, amikre évek múlva talán már nem emlékeztünk volna. A zeneválasztás is spot-on! Abszolút elégedettek vagyunk és csak ajánlani tudlak titeket ha valaki, egyedi, emlékezetes személyre szabott kis filmet szeretne. Köszönjük!” Zsani és Laci

„Köszönjük szépen a rendkívül igényes és gyors munkát. Szuperül visszaadja a kisfilm az esküvőnk hangulatát! Nagyon örülünk hogy Te örökítetted meg a nagy napunkat! Barátságos, közvetlen személyiségednek köszönhetően gyorsan fel tudtunk oldódni, élvezetes volt a közös ‘munka’. Köszönjük.” Kriszti & Zoli Ui.: Tart a jelenet és akár puszi. 🙂

Szeretnénk megköszönni Nektek azt a szakértelmet, amivel többek között a Mi esküvőnket is filmeztétek. Jó videókat sokan tudnak csinálni, de hogy Ti ezt úgy művelitek, hogy közben észre sem lehet venni, hogy ott vagytok, az egészen elképesztő. A meghatottságtól talán már csak a meglepődèsünk volt nagyobb, amikor elsőre visszanézve a csodálatos videónkat, olyan részleteket is viszont láttunk, amire úgy emlékeztünk, hogy ott nem is voltatok jelen. Még egy dolgot kiemelnék: bár csak ketten voltatok, több részletet is egyszerre négy szemszögből filmeztetek, amit szintén csak utólag vettünk észre. Bátran ajánlani Titeket minden házasodni készülő barátunknak. Szuperek voltatok! Köszönjük!” Székelyiék

„Köszönjük, hogy megörökítetted ezt a számunkra kedves pillanatot, mindig örömmel nézzük meg az esküvői filmünket!

Profi munka, odafigyelés a legapróbb részletekre is, türelmes és segítőkész hozzáállás!” Ildi és Norbi

Köszönjük Miki a profizmusod, a rugalmasságod, a kedvességed, az ajánlásod és a hiperszupergyorsan elkészült videónkat.  

Csodálatos lett, minden egyes alkalommal ujraéljük az esküvőnk napján megélt érzelmeket. Köszönjük! Orsi & Peti

Nagyon szépen köszönjük az esküvői videóinkat! Minden pontosan olyan lett mint ahogy kértük és elképzeltük, sőt még jobb is. Ahányszor megnézzük a kisfilmet újra ott vagyunk azon a napon, amit soha nem fogunk elfelejteni köszönhetően neked (is)! Fantasztikus hangulata van a videónak, mint amilyen az esküvőnk volt, amilyennek mi megéltük és éreztük. Örülünk, hogy Velünk voltál a Nagy Napon! Köszönjük a lelkiismeretes és profi munkádat! Adri és Gábor

A legszuperebb videós csapat! Csak ajánlani tudom a Weddingmovies-t! Fantasztikus videót készítettek, ami minden mozzanatát az estének vissza adja! Boldogok vagyunk, hogy titeket választottunk! Nagyon ajánlunk mindenkinek, minden alkalomra Titeket! Nagyon köszönjük nektek!” Viki és Zoli