„Nálunk a profizmus és a színvonalas szolgáltatás alapnak számít ” – Interjú a Weddingmovies esküvői filmes csapatával

A Beleslin Milivoj és Kállai István alkotta Weddingmovies rengeteg esküvőn ragadott már kamerát. Sokrétű tapasztalatuk, kiváló eszközparkjuk és rugalmasságuk mára az egyik legkedveltebb esküvői filmes csapattá tette őket, amiért a hazai sztárpárok is rajonganak…

EC: Mi a legfontosabb feladat egy esküvői filmes számára? 


Weddingmovies: 
Mindenképp visszaadni a nagy nap esszenciáját úgy, hogy az látványos és érzelmekkel teli legyen. Közben pedig minden mozzanatot, tekintetet és pillanatot észre kell venni és megfilmesíteni, hiszen a lényeg mindig ezekben rejlik. Ugyanakkor, a háttérben kell mozognunk, a pár érdekeit szem előtt tartani, és úgy hozni a precizitást és a profi színvonalat, hogy közben alázatosak és jófejek is vagyunk. Enélkül nem jönne létre egy igazán jó film, vagy akár egy highlight sem.

EC: Mitől működik jól egy szolgáltató-ügyfél kapcsolat? 


Weddingmovies: A
 legfontosabb a bizalom. Bízzanak bennünk. Bízzunk egymásban! Adjanak szabad kezet kibontakozni. Hiszen ezért választottak minket, a látásmódunk, az ötleteink, a kreativitásunk miatt. Javasoljuk, hogy nézzék meg előre a munkáinkat, ezáltal minél hamarabb kerülünk egy hullámhosszra.


Weddingmovies: 
A legtöbbször igen és hálásak vagyunk, hogy csupa pozitív visszajelzést kapunk. Nyilván nem szerencsés, ha az ügyfél túlzottan irányítani akar szakmailag, de természetesen szívesen megvalósítjuk a párok által megálmodott kreatív ötleteket vagy akár az aktuális közösségi média trendeket, ha arra vágynak.

EC: Milyen hosszúságú filmet adtok át a pároknak?


Weddingmovies: 
Akik minket keresnek, egy bizonyos stílust keresnek, cinematography jegyekkel, ami lényegesen eltér az olyan videósok munkáitól, akiknél a hossz számít. Előfordult már, hogy kétórás volt a hosszú film, de ezt nehéz előre megmondani vagy garantálni.

EC: Milyen helyzetben kellett már rögtönöznetek? 


Weddingmovies: 
Egyszer egy hangulatos balatoni esküvőn, a kültéri szertartáson elmosott minket az eső. Mindenki menekült a nyári záportól. Nekünk nagyon gyorsan kellett átgondolnunk a helyzetet, hogy értékelhető eredmény születhessen. Az improvizált szertartás egy eldugott, sziklás részen ért véget nagyon különleges hangulatban. Nemrég pedig a templomi szertartás közben lettünk figyelmesek egy hangos, tompa zajra – egy koszorús lány elájult és félbe kellett szakítani a szertartást, hogy segítséget nyújtsunk neki. Szerencsére nem lett nagyobb baja.

EC: Miben vagytok még mások, mint a többi esküvői filmes szolgáltató? 


Weddingmovies: 
Leginkább abban, hogy minden helyzetből kihozzuk a maximumot, akkor is, ha nem feltétlenül ideálisak a körülmények. Ami valljuk be sokszor előfordul, például az időjárás, a nem elegendő helyi fények, illetve dekor fények használata, vagy a mélysötét templomok miatt. Azon kívül, mindig többet adunk, mint az elvárt. Rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk minden párhoz, az extra igényekhez is, minden helyzethez. Kerüljük a kliséket, amit párjaink is észrevesznek a filmjeinkben.

A Weddingmovies kamerája legutóbb Dr. Mosonyi Boglárka és Manhercz Krisztián esküvői főprobáján forgott!

Milivoj kezdetben a fotózásnak hódolt, de idővel átpártolt az esküvői cinematográfia mellé. A Wedding Movies-t azért hozta létre, hogy Kállai Istvánnal karöltve, – egyedi látásmóddal, letisztult képi világgal és különleges snittekkel, –  szerelmetek spontán, természetes lenyomatát adják át egy varázslatos kisfilm formájában. Szolgáltatásaikat oly annyira kedvelik a megrendelők, hogy ma már gyakorta kérik fel közszereplők és hírességek is a Wedding Movies-t az esküvőjük mozgóképes megörökítésére.

Semmit sem bíznak a véletlenre, avagy tökéletes esküvői videó a Weddingmovies-tól

A két főből álló profi csapat sokszínű múltjával garantálja, hogy az esküvői videó kiváló minőségbe kerül rögzítésre. Legyen megszokott vagy egyedi ötletetek, ők megvalósítják!

EC: Hol és hogyan tanultatok meg videózni?
István és Milivoj: 
István képzett operatőr, aki ezt a szakmát tanulta az iskolában. Milivoj fotósként kezdett, de irányt váltott, amikor esküvői videó projektjeire sok pozitív visszajelzés érkezett.

EC: Honnan jött az ötlet, hogy el esküvői videókkal foglalkozzatok?
István és Milivoj: 
Az esküvők világa nagyon különleges, magával ragadó és örök inspiráció forrása. Mindkettőnk számára egy kiváló lehetőség, hogy kibontakoztassuk és szabadjára engedjük a kreatív energiáinkat.

EC: Esetleg van olyan esküvő videózás szempontjából, ami kifejezetten emlékezetes számotokra?
István és Milivoj:
 A pár habitusa és személyisége, helyszín, dekor, ruha, részletek mind nagyban meghatározzák milyen hangulatú film készül. Természetesen mi alkalmazkodunk a helyzethez és mindig kihozzuk a maximumot. Nyilván minél látványosabb a környezet, annál exkluzívabb és emlékezetesebb lesz az elkészült film is.

EC: Milyen típusú és hosszúságú videókat vállaltok?
István és Milivoj: 
Általában egy 5-8 perces highlight film készül, illetve egy hosszabb, 1 óra körüli esküvői videó kerül átadásra, amiben benne vannak a szertartások és egyéb fontos események eredeti hanggal. Természetesen rugalmasok vagyunk – személyre szabott filmet is tudunk készíteni.

EC: Milyen projektjeitek vannak még esküvőkön kívül?
István és Milivoj: 
Az esküvőkön kívül szoktunk készíteni jegyes és eljegyzési kisfilmeket, illetve szezonon kívül céges rendezvényeket, reklámokat, promóciós filmeket, klipeket és interjúkat.

created by dji camera

EC: Miért jó választás szerinted a pároknak titeket felfogadni az esküvőre?
István és Milivoj: 
Szerencsések vagyunk, mert a legtöbb esküvőnk ajánlás útján jön. A honlapunkon feltüntetett referencia filmek és csomagok egy jó kiindulópont azoknak, akik először találkoznak velünk. Munkánk során nagyon sok közismert személlyel is van lehetőségünk együtt dolgozni, mint színészek, zenészek, humoristák, modellek, műsorvezetők és élsportolók.

EC: Miben ad többet a pároknak, hogy ketten vagytok a csapatban?
István és Milivoj: 
Két operatőr többre képes, mint egy. Ráadásul 5-6 kamerával dolgozunk, hogy változatos, részletgazdag és különleges legyen az elkészített anyag. Semmit sem bízunk a véletlenre. Legtöbbször légi felvételek is készülnek, hogy különleges perspektívát kölcsönözzenek a nagy napnak.

A WEDDING MOVIES-RÓL MONDTÁK

Nagyon köszönjük a Weddingmovies csapatának, hogy végig kísérték a nagy napunkat. A munkájuk végeredménye csodálatos lett, Olyan filmeket kaptunk, amiket mindig szívesen fogunk visszanézni. nagyon hálásak vagyunk Milivojnak és Istvánnak, bátran ajánljuk a munkájukat minden jegyes párnak.” 

Niki & Bence

Szia Milivoj! 

Nagyon tetszik, imádjuk! Olyan, mintha egy sorozat főcíme lenne. Nagyon magas minőségű anyagok lettek! Köszönjük a profi munkát és a felejthetetlen emlékeket!” Nóri & Balázs

“Mili és csapata a legjobb választás a “Nagy napra!” Profizmusa, személyisége magával ragadó, munkája pedig abszolút visszaadja életünk legszebb napjának a varázsát! Köszönjük, hogy Ti örökítettétek meg a mi “Csoda-napunkat!  Lilla & István

Egy kis információ Beleslin Milivoj-ról és a Weddingmovies-ról


Milivoj kezdetben a fotózásnak hódolt, de idővel átpártolt az esküvői cinematográfia mellé. A Weddingmovies-t azért hozta létre, hogy Kállai Istvánnal karöltve, – egyedi látásmóddal, letisztult képi világgal és különleges snittekkel, –  szerelmetek spontán, természetes lenyomatát adják át egy varázslatos kisfilm formájában. Szolgáltatásaikat oly annyira kedvelik a megrendelők, hogy ma már gyakorta kérik fel közszereplők és hírességek is a Weddingmovies-t az esküvőjük mozgóképes megörökítésére.

Nézzétek meg a Weddingmovies összeállítását az Esküvő Classic Helyszínek és Hangulatok fotózásáról

Az eredeti cikk itt megtekinthető:

https://eskuvoclassic.hu/tobb_videos_avagy_tokeletes_eskuvoi_video_a_wedding_movies_tol/?fbclid=IwAR0zGu2tZTMEEy88kWG5exMYwW1ro51grOYzFmy6YupfveGWOmQen_arlcw

Ha egy megbízható esküvői cinematográfus csapatot keresel – Ismerd meg a Wedding Movies-t közelebbről

A rengeteg szolgáltató között nagyon könnyű elveszni, különösen, ha nincsen rutinod az esküvőszervezésben. És mivel általában ez a helyzet áll fenn, ezért érdemes hosszas kutatómunkát végezni a szerződéskötés előtt, hogy még véletlenül se érhessenek meglepetések. A Wedding Movies egy olyan megbízható esküvői cinematográfus csapat, akik nem okoztak még egyetlen menyasszonynak és vőlegénynek sem csalódást.

Sajnos gyakori probléma (és nem csak az esküvői videós terén), hogy a szolgáltató csapat egyik pillanatról a másikra felszívódik, felbontja a szerződést, nem teljesíti maradéktalanul az abba foglaltakat, vagy egyszerűen csak nem úgy állnak a munkához, ahogy az előzetesen várható lett volna. Mielőtt konkrétan lefoglalnál egy szolgáltatót, érdemes több forrásból is utánajárni, hogy valóban úgy dolgoznak-e, ahogyan magukról hirdetik.

Érdemes a netes portfólió mellett különböző csoportokban is rákérdezni, hogy mik a tapasztalatok és egy személyes találkozó keretében is meggyőződni róla, hogy az elképzeléseidhez és a stílusodhoz is passzol a kiszemelt szolgáltató. A Wedding Movies esküvői cinematográfus csapat például nemcsak a hazai, hanem a külföldön élő párokkal is folyamatosan tartja a kapcsolatot online formában, hogy minél jobban megismerhessék az igényeket és ennek megfelelően szabhassák személyre a love storyt.

Náluk nincsen olyan, hogy nem válaszolnak a kérdésekre vagy napokra eltűnnének, ahogy az sajnos más esetekben előfordulhat. Megbízhatóságukat az is bizonyítja, hogy ma már szinte csak ajánlások útján kapnak felkéréseket, és több hazai híresség is a Beleslin Milivoj és Kállai István alkotta duót kéri fel a nagy napjának videós formában történő megörökítésére.

Mindig alaposan olvasd el a szerződést, hogy azt kapd, amire befizetsz!

szerződéskötés pillanatát nem érdemes elbagatellizálni. Olvass át figyelmesen mindent, a legapróbb betűkig, és ha valamiben nem vagy biztos, akkor merj kérdezni! Fontos, hogy szerződésbe foglaljátok az esküvő pontos dátumát, a helyszínt, hogy a szolgáltató csapat pontosan mit vállal és mennyiért, mik a kiszállás költségei, mik a lemondási feltételek

A visszajelzések alapján a Wedding Movies elmondhatja magáról, hogy sokkal többet nyújt, amennyit ígér. A párok mind a minőséget, mind pedig az emberi oldalt nagyon magasra értékelik az esküvői cinematográfus csapat esetében. „Sokszor megkaptuk, hogy olyan pillanatok is bekerültek a filmbe, amire nem is gondoltak volna, hogy benne lesznek.” – meséli Mili a pozitív visszhangokról.

Mikor érdemes lefoglalni az esküvői videós csapatot?

A határidős keresés sok kompromisszummal jár, ami azt eredményezi, hogy meg kell elégedned olyan szolgáltatókkal, akiket talán magadtól nem is választanál, csupán a kényszer szüli a döntést. Az olyan megbízható és nagy szakértelemmel bíró esküvői cinematográfusok, mint a Wedding Movies is, már akár egy-két évvel előre is be vannak táblázva, így érdemes már az esküvői dátum kitalálása után felkérni a főbb szolgáltatókat (fotóst, videóst, helyszínt, ceremóniamestert).

Amit a Wedding Movies-tól kaptok a nagy napotokon

Mili és István a kezdetektől egészen az utolsó táncig ott lesz veletek, hogy megőrizzék nektek az emlékezetes pillanatokat. Munkájukról és esküvőkről beszélgettünk velük.

EC: Képileg mi jellemző az esküvői filmjeitekre? Miért érdemes a pároknak benneteket választaniuk?
Mili:
 Mindkettőnknek fontos a természetesség, az elegancia és a letisztultság az esküvői cinematográfiában is. Sokan mondják, hogy a kisfilmjeink maximálisan visszaadják a számukra fontos pillanatokat. Ezen kívül szeretik a ránk jellemző diszkrét, megnyugtató stílusunkat. Ma már szinte kivétel nélkül ajánlások útján kapjuk a megbízásokat. Az elégedett ügyfelek viszik tovább a jó hírünket.

EC: Hol vállaltok felkéréseket?
Mili:
 Az esküvőink nagy része Budapesten és Pest megyében van, de országszerte vagy akár határon túl is vállalunk megbízásokat.

EC: A nagy napon az előkészületektől az esküvőn át egészen a lakodalom végéig jelen vagytok?
Mili:
 Mindig meghallgatjuk a pár igényeit és elvárásait. Van, amikor már a jegyes kisfilm készítésekor van alkalmunk kreatívan összecsiszolódni. Az előkészületek és a kreatív rész nélkülözhetetlen összetevője egy emlékezetes esküvői filmnek, hiszen akkor tudjuk megörökíteni a legőszintébb és legspontánabb pillanatokat. Szinte mindig jelen vagyunk a menyasszonytánckor is.

EC: Mit ajánlasz, mire figyeljenek a házasulandók az esküvői cinematográfus kiválasztásakor?
Mili:
 Fontos, hogy a párnak legyen konkrét elképzelése arról, hogy milyen stílus áll hozzájuk a legközelebb. Mindenképpen nézzenek meg referenciafilmeket, és olyan cinematográfust válasszanak, akinek a stílusával azonosulni tudnak. Fontos a kölcsönös bizalom és a szimpátia.

A Weddingmovies-ról mondták

„A Wedding Movies profi munkát nyújtott az esküvőnkön. Egyszerűen csodálatos lett a video, tökéletesen visszaadja a számunkra fontos pillanatokat. Mindenkinek ajánljuk a csapatot, amellett, hogy profik, jelenlétük is végig megnyugtató volt a nagy napon.” Zsófi & Zsolt

“Ahhhhhh nem találok szavakat imádom!!!! Elképesztő profi lett. A legjobb döntés volt, nagyon profi minőségű munkát végeztek és hihetetlen kedves emberek.” Melinda & István

“Hálásak vagyunk Milivojnak és Istvánnak, hogy ilyen profi minőségű munkát végeztek. A legjobb döntés volt, hogy a Weddingmovies csapatát választottuk az esküvőnk megörökítésére. A végeredmény minden elképzelésünket felülmúlta, tökéletesen visszaadja a Napunk varázsát, és minden fontos pillanat benne van! Szívesen fogjuk visszanézni 20-40 év múlva is! Nagyon meghatóak lettek! Teljes szívből ajánljuk a Weddingmovies csapatát!” Szandra & Józsi

Az eredeti Esküvő Classic cikk itt található:

Egy filmes csapat, akik a szerelmes pillanatokat és az esküvő minden mozzanatát megörökítik.

Sok éves tapasztalattal, odafigyeléssel, humorral és szenvedéllyel készítik el az esküvőtök videóját, hiszen tudják, ezek egy életen át elkísérnek titeket.

A cinematográfia művészet. Sokkal többről szól ez, mint a felvétel elindításáról. Önmagában a profi felszerelés sem elég, ha nem olyanok állnak a gépek mögött, akik sajátos látásmóddal, művészi hajlammal, odaadással, az ifjú pár iránti tisztelettel és kreatív ötletekkel rendelkeznek. 

Úgy elkapni egy meghitt pillanatot, hogy közben a cinematográfus a háttérben marad, nehéz dolog. Weddingmovies.hu sajátos filmkészítési stílusában minden tudását és tapasztalatát annak szolgálatába állítja, hogy elkészítse a szerelmesek teljesen egyedi történetét az ő nagy napjukról úgy, hogy a végeredmény valami különleges, és szívmelengetően személyre szabott legyen: egy love-story a nagy napról.

A teljes cikk az Esküvő Classic weboldalán olvasható:

5 + 1 érv, amiért neked is érdemes profi esküvői videós csapatot fogadni a nagy napra

Az esküvő az egyik legszebb és legfontosabb nap egy pár életében. Ha eddig bizonytalan voltál, ezt a hat érvet elolvasva már tudni fogod, hogy neked is szükséged van egy nagy rutinnal rendelkező, elkötelezett és figyelmes esküvői videós csapatra!

Az esküvőszervezés kardinális kérdése, hogy vajon kell-e hivatásos videós stábot felkérni az esküvőre vagy sem. Végtére is ma már szinte minden háztartásban van egy viszonylag jó minőségű kamera vagy mobiltelefon, amellyel akár egy laikus is képes elfogadható felvételeket készíteni. S bár elsőre jó ötletnek tűnhet ezen spórolni, hidd el nem az esküvőd az a nap, amikor megérné a károtokra kísérletezni! Egy csokorba gyűjtöttük, miért is éri meg szakértő esküvői videóst fogadnod

  1. Nem is gondolnád, de az esküvő napja olyan hirtelen gyorsasággal fog eltelni, hogy alig győzöd majd kapkodni a fejed! Sok friss házaspár számol be arról az esküvő után, hogy a nagy rohanásban alig volt idejük beszélgetni a meghívottakkal, nem tudtak mindig mindenhol ott lenni a feszített program miatt. Ebből adódik, hogy akár számotokra fontos mozzanatokról maradhattok le (a nagymamád örömkönnyei, a bácsikád vicces tánclépései a parketten, a mosoly, ami a vőlegény arcán játszik, amikor az oltárhoz sétáló menyasszonyát először meglátja). Egy profi esküvői videós kamerája előtt ezek a nüanszok sem maradnak felfedetlenül.
  1. Az esküvői vendéglista véges. Hiába van óriási ismertségi köröd, nem biztos, hogy lehetőséged lesz mindenkit meghívni, sőt az is előfordulhat, hogy néhányan egyéb okok miatt nem tudnak veletek ünnepelni. Ilyenkor jó, ha hivatalos, professzionális minőségben felvett videó készül a nagy napról, amit utólag nyugodt szívvel megmutathatsz nekik.

  1. Hiába ott a gyűrű az ujjadon, a hangulatot, az érintéseket, az első hitvesi csókot, a közös táncotokat, a barátok és rokonok vicces és szívet melengető mozzanatait egy idő után már nem fogod tudni olyan élesen feleleveníteni. Az emlékek megkopnak, egy minőségi esküvői videó mindezt felidézi bármikor, amikor csak akarod!
  1. Gondolj csak bele, ha néhány évtized múlva megkérdezik az unokáid, hogy milyen volt az esküvőd, nincs más dolgod, mint elővenni az esküvői videót, ami az emlékeiddel ellentétben maximálisan kiállta az idő próbáját, és egy nosztalgikus filmezés keretében átadni nekik ezt a romantikus történetet.
  1. Ahogy azt fentebb is olvashattad, készíthetnek felvételeket a násznép tagjai is, de az biztos, hogy nem lesz kifogásolhatatlan a minőség, hiszen nincs meg a megfelelő technikai tudásuk és eszközparkjuk. Ráadásul szórakozni és ünnepelni jöttek az esküvődre, esznek-isznak, táncolnak, közben pedig minden mással is foglalkoznak. Ezzel szemben egy professzionális esküvői videós csapat csak értetek dolgozik, szinte észrevétlenül követik le a nagy nap minden fontos pillanatát, mindezt a legmagasabb minőségben és tudással ötvözve, beleértve a precíz utómunkát is.

+ 1 Meglátod, utólag bánni fogod, ha csak fényképek készülnek az esküvőről, és nem nézheted vissza újra és újra a legszebb és legmeghatóbb eseményeket úgy, ahogy azok teljes valójukban történtek… 

Mi a Wedding Movies-nál arra törekszünk, hogy észrevétlenül, mégis kellő részletességgel és eleganciával örökítsük meg az esküvőd legfontosabb pillanatait a készülődéstől kezdve egészen a menyecsketáncig.

Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztosítjuk, hogy olyan, már-már moziba illő kisfilmet láthatsz viszont az esküvődről, amit örömmel mutatsz majd meg másoknak. Tudásunk legjava mellett a legfrissebb technikákat is bevetjük a tökéletes esküvői film érdekében a drón videózástól kezdve a kameramozgató eszközökig.